2010. április 10., szombat

Halihó!
Amikor az ember lányai betegek, akkor kénytelen kicsit lelassítani a mókuskereket, így talán még a blogra is jut idő.
Szóval betegek vagyunk. Úgy a női részleg egy az egyben. Csal Balázs szedne béres cseppet? :)
Kicsipicik lázasak voltak, remélem ennek vége, lassan 24 órája nem volt lázuk. Most köhögnek és az orruk is folyik még. Orrporszívó és inhaláló minden mennyiségben be van vetve..legnagyobb örömükre. :(
Lili is tűri, hogy a szája elé tegyem a maszkot és nagyra tátja a száját közben. Zabálnivaló. Még betegen is annyira kedves manó.
Panka pedig már egyedül inhalál és nagyon ügyes. Napról-napra rácsodálkozom, hogy mennyi mindent tud már. De ezt már mondtam. :) Gondolom így van ezzel minden szülő. Ahogy nyílik az értelmük az egy csoda.

Lássuk csak mi is történt velük mostanság..
Hazautaztunk. 8 napig voltunk Mo-on, Balázzsal együtt sajnos csak négyet. Mi hamarabb hazamentünk, Ő később jött csak utánunk.
Így a húsvétot is otthon töltöttük.
Sajnos az idő nem kedvezett. :( Pedig elterveztem, hogy majd kint leszünk jó sokat, de nagyon szeles volt az idő. Szóval ez nem nagyon jött össze.
Ettől persze még jó volt. Panka rendeteget játszott az unokatestvéreivel és legnagyobb megdöbbenésemre ő volt szinte a legnagyobb vezér. Nagyszájú volt az tény, hát ezek után érdekelne mi megy a bölcsödében. Na és a mindenazenyém gyilkos korszakát éljük. Minden a Pankájé volt.. :( "Pankájé, Pankájé" ez naponta 1000x elhangzott. Szóval voltak viták is, de leggyakrabban a többieknek volt több esze, így nem mentek ölre..
Sokan jöttek el meglátogatni minket, ezt Lili viselte legnehezebben. Délutánonkét kicsit sírós volt, gondolom a sok ember sokkolta. Engem is egyébként..nem vagyok én ehhez már hozzászokva.
Persze mindenkit jó volt újra látni.

Kedden már mehetett is Panka a bölcsödébe, de csütörtök délelőttig tartott, mert akkora lázasodott be.
Remélem hétfőn újra bevethető állapotban lesz.


0 megjegyzés:

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Megjegyzés küldése